15 valet, mida Sa ei tohiks uskuda

Omapärasel kombel on see, mida me usume ja see, mida me ei soovi uskuda omavahel seotud. Ära usu neid järgnevaid valesid ja Sa tunned end vabana.

  1. Äratuskella edasi lükkamine annab võimaluse magada 5 minutit kauem

Unisena võib äratuskella edasi lükkamine olla hea idee, kuid tegelikult teeb see rohkem kahju kui kasu ja see on ka teaduslikult tõestatud. Parem on lihtsalt varem magama minna.

  1. Mul oleks vaja ______ et olla õnnelik

Ainus sõna, mis sinna lünka sobib on „rahulolu“. Mõte, et Sa vajad veel midagi on vale.

  1. Kõik nii käituvad inimesed on just sellised

Stereotüübid mõjuvad halvasti nii neile, kelle kohta need käivad kui ka neile, kes neid koostavad. Kõik mehed on sead, ütleme tihti, sest teame mõnda, kes seda tõesti on, aga kas ikka tõesti kõik mehed seda ka on?

  1. Ma olen teistest parm või halvem

Inimesi võib jagada gruppidesse nende nahavärvi, hariduse, hobide jms järgi, aga me kõik oleme inimesed ning ühtviisi olulised ja väärtustatud. Ühel on ühed oskused, teisel teised, kuid kunagi ei saa öelda, et keegi oleks millegi poolest teistest parem või halvem.

  1. Ma ei saa end muuta

Muuta saab end igaüks, kuid seda tuleb teha õieti. Kõik korraga a`la mul on nüüd uus elu, ei tööta kahjuks. Kõige parem on seda teha samm sammult ning nii, et rõhk on sisul ja muutuse väärtusel, mitte sellel, et nüüd ma teen asju teisiti.

  1. Pidev katsetamine on kasutu

Paljud edukad kirjanikud, lauljad ja näitlejad on rääkinud, et karjääri alguses öeldi neile sageli ära. Tihti tehti lausa selgeks, et nad ei kõlba, neil ei ole annet. Täna eristuvad nad kõigist teistest katsetajatest sellepoolest, et nad proovisid uuesti ja uuesti ning ei loobunud.

  1. Kogu maailm on minu vastu

Maailm on Sinu vastu täpselt selline nagu Sa oled selle suhte kujundanud. See, mis juhtub Sinuga täna, näitab seda, milline Sa olid eile ja see, mis saab juhtuma homme, sõltub sellest, milline Sa oled täna.

  1. Minu unistused on surnud

Nii kaua, kui oled elus Sina, on seda ka Sinu unistused. Ja nii see lihtsalt ongi.

  1. Ma olen selleks liiga vana või siis liiga noor

Ajalugu mõjutanud inimesed on olnud igas vanuses – nii noored kui ka eakamad. Ära kunagi kasuta vanust vabandusena. Pigem tee selleks lisamotivatsiooni allikas.

       10. Ma ei ole motiveeritud, ma ei suuda tegutseda

Motivatsioon ei eelne millelegi, see tuleb koos tegutsemisega.

       11. Ma olen ummikus

Tegelikult see polegi otseselt vale, sest kui Sa nii kogu aeg endale kinnitad, siis Sa oledki. Muuda oma mõtlemist.

        12. Ma ei meeldi inimestele

See võib olla tõsi, et Sa mõnedele inimestele tõesti ei meeldi, kuid maailm on inimesi täis. Lihtsalt leia üles oma inimesed.

        13. Mul ei ole millegi peale annet

Jah, alati on kergem ja lihtsam, kui Sul on millegi suhtes loomulik anne. Samas tagab edukuse ikkagi selle ande arendamine ning harjutamine aitab saada andekaks ka alal, mis alguses tundus täiesti võimatuna.

        14. Ma vajan magusat

Mõnikord võib jah tunduda, et see, mida vajad on magus. Tegelikult vajab Su keha aga hoopis brokkolit ja muud sarnast, sest sealt saab ta seda, mida vajab.

         15. Ma olen ohver

Võib olla tõesti on Su elus olnud seiku, kus oled tundnud end ohvrina, kuid see hetk on möödas. Kui Sa pidevalt korrutad, et oled millegi või kellegi ohver, siis ei saa Sa sellest kunagi vabaks. Ükskõik, mis ka on olnud, täna algab Sinu uus elu.

Piiravatest uskumusest aitab lahti saada ka Teazy 28 päeva teekuur, mis on ühtlasi nii puhastav kui ka lõõgastav.

Loe ka: Lõpeta õnne ootamine, ole õnnelik nüüd ja praegu! ja Tõuse, sära ja kaota kaalu