Teazy kirjakastist: Minu piinlik saladus

Olen Katrin, 29-aastane noor naine, kes peab lugu nii heast söögist kui ka sportlikust eluviisist. Jah, minu toidulauale on maandunud nii mõnigi kord kotike nn rämpstoidusööklast, kuid minu spordilembus on kõik võimalikud tagajärjed likvideerinud.

Sõnad „võimalikud tagajärjed“ said natuke ennatlikult öeldud, sest vaatamata minu igaõhtustele trennidele, saunadele ja kreemitamistele, hakkas midagi imelikku juhtuma minu nahaga. Esimesena adusin seda end meikides. Järjest rohkem tuli kasutada igasuguseid peitekreeme, et ebameeldivaid punne oma näol peita. Üsna varsti märkasin, et need tõeliselt vastikud punnid on näolt edasi liikunud ja leidnud uue peatuspaiga minu seljal ja ka tuharatel.

Ma ei saanud üldse aru mis toimub. Kui hakkasin tasapisi abi otsima erinevatest foorumitest, siis soovitati mul teha kõike seda, mis niikuinii juba minu elustiili juurde kuulus.  Mis seal salata, tegin oma pepule samasuguseid protseduure nagu näole, aga märke paranemisest eriti ei märganud.

Kõige sellega kaasnes ka korralik stress. Trennis ei julgenud enam käia, sest kaua sa ikka selg kapipoole riietud. Kogu aeg oli tunne, et kõik vaatavad mind ja võimalusel hoiavad eemale.

Kui seni olin arsti juures loobunud suukaudsetest akneravimitest, siis nüüd ütles arst, et peaksin ka mõtlema depressiooni ravimite peale, sest asi läheb järjest hullemaks.

Kõige tipuks juhtus see, mida ma kõige vähem kartsin. Ma hakkasin kaalus juurde võtma. Tegelikult polnud ma oma elustiili suurt muutnud. Trenni asemel käisin jooksmas ning söögilaud oli ka täpselt selline nagu eelnevalt, aga keha reageeris kõigele palju ägedamalt kui varem.

Ühel hommikul, kui olin taas oma peegelpildile paar vihast pilku heitnud otsustasin, et midagi peab muutuma. Esimese hooga tahtsin tormata paastulaagrisse ja läbida paar sooleloputamist. Kuskilt oli silma jäänud, et see aitab kohe mitme probleemi korral. Tuhnisin internetis, et kõige selle kohta rohkem infot saada, sest teema polnud mind varem puudutanud. Olin valmis end igati näljutama ja seespidiselt loputama, sest edasi elamine sellise nahaga kehal tundus täiesti võimatu.

Huvitaval kombel jäid mulle järjest silma artiklid ning lausa veebilehed, kus kirjutati organismi puhastamisest mitte nii ekstreemses võtmes. Täpsemalt siis sellest, et kõik meie hädad põhinevad mürkidel, mis on meie kehasse ladestunud. Ütlen ausalt, et esmalt paelus mind selle info juures teadmine, et alati ei peagi tegelema enesepiitsutamisega, lihtsalt tuleb muuta oma senist elustiili.

Kõigepealt tegin endale selgeks, et minu keha ei ole imeline organism, millele loodusjõud ei mõju. See tähendab, et ka minu kaunis figuur jätab minuga hüvasti, kui ma pidevalt temasse mürke talletan. Kalorite hävitamisega sai see imeline mootor päris pikalt hakkama, aga ka sellele tuli ükskord lõpp. Minu toidulaud muutus täielikult.

Kindlasti ei väida ma, et see oleks olnud kerge – vältisin kõiki toiduaineid, mis ähvardasid kehasse pidama jääda. Alguses oli tõeline jänese tunne, aga juba teisel nädalal avastasin, et mulle maitsevad need toidud. Inimene harjub kõigega ja kõik on ikka seal peas kinni.

Samas jäi mind kummitama üks küsimus. Ok, keha ei saa enam mürke juurde ja hakkab ennast ise puhastama, aga kuidas vabaneda kõigest selles, mis on juba oma laastamistöö ära teinud. Nagu eelnevalt mainitud, siis erilist tableti ja medikamendi usku ma ei ole ja hakkasin uurima ravimtaimede kohta, mis organismile puhastavalt mõjuksid. Kuigi nüüd võiks arvata, et minust on saanud tõeline loodusefänn, siis nii see päris ikka ei ole. Jah, ma pean lugu looduslikkusest, aga ise taimi kasvatama hakata tundus liig. Muidugi võiks ju kuivatatud taimi apteegist osta ja siis neid kokku segada – aga ka see tundus kuidagi naljakas. Otsustasin, et kui ma leidsin oma murele pool lahendust, siis leian ka teise poole ja leidsingi.

Tegin läbi Teazt teatox`i 28-päeva puhastuskuuri. Täpsemalt öeldes nautisin nii hommikul kui ka igal teisel õhtul hea maitsega teed ning jälgisin, et toidusedel oleks võimalikult kõhusõbralik. Alguses tundus, et see lahendus on liiga lihtne, aga pilk tee koostisainetele näitab, et tegemist ei ole lihtsalt tavalise teega.

Tulemusi märkasin juba enne kuuri lõppu. Kõigepealt hakkasid kehalt lahkuma sinna kogunenud liigsed kilogrammid ja siis kadusid ka need kõige õudsemad – mädapunnid seljalt ja tuharatelt.  Juba eelneva elustiili muutusega olid nad hakanud taanduma, kuid nüüd kadusid lõpuks täielikult. Julgesin taas trenni  minna ja ka tänaval käisin sirgema seljaga.

Muidugi ma tean, et kui toitumine taas vanadesse rööbastasse vajub, siis võivad ka punnid tagasi tulla ja seetõttu jälgin väga täpselt, mida suhu pistan.

Elu on meil aga kiire ja kõiki naudinguid ka endale keelata ei saa ja ei tahagi. Et nahk ikka ilus ja puhas oleks teen iga paari kuu tagan läbi ühe Teazy teatoxi 28- päevase kuuri. Peale kõige muu on sellel teel ka väga hea maitse.

Telli nüüd ja maksa vähem!